Maria Nila

Een persoonlijke service voor klanten over de hele wereld. 


Sinds het begin van Maria Nila (1999) word het merk uitsluitend verkocht door professionele kappers. Alle producten van Maria Nila zijn ontwikkeld door kappers, voor kappers om de beste kwaliteit te leveren voor de wensen van de klant. Wij van X-Cellent Hairstyling kunnen u het beste advies geven en met u mee kijken welke lijn het beste past bij uw haar en wensen. De gehele lijn van Maria Nila is vrij van Sulfaten en Parabenen.


Soft

Een zachte lijn voor droog/normaal haar. Vrij van Sulfaten en Parabenen. Deze lijn maakt door middel van Argan olie het haar soepel, glad, anti-statisch en beschermd het haar tegen kleurverlies door UV-straling. 


Repair

Een zachte lijn voor beschadigd, droog en chemisch behandeld haar dat hydrateert en het haar hersteld. Vrij van Sulfaten en Parabenen. De algen extracten helpen het haar herwinnen van zijn natuurlijke sterkte, zachtheid en glans. Beschermd het haar tegen kleurverlies door UV-straling.


Colour

Een kleur beschermende lijn die de haarstructuur herbouwt. Vrij van Sulfaten en Parabenen. De granaatappel en de kleurbescherming extracten beschermen het haar en verminderen het verlies van kleur geassocieerd met wassen, warmte styling en UV-stralen.


Volume

Een lijn die body geeft en verdikt om fijn haar te versterken. Vrij van Sulfaten en Parabenen. Bevat vitamine B5 die het haar volume geeft en vitaliteit met een langdurig resultaat. Beschermd het haar tegen kleurverlies door UV-straling.


Heal

Een ontsteking remmende lijn die de haargroei stimuleert. Piroctone Olamine en natuurlijke Aloë Vera extract behandelen en voorkomen van roos en hoofdhuid problemen. Vitamine E, Apigenin en Peptiden stimuleren haarzakjes voor verhoogde haargroei. Oleanolic zuur voorkomt haaruitval. Masseer op de hoofdhuid en 5 minuten laten inwerken, spoel het haar uit en sluit de wasbeurt af met een masker/conditioner voor het beste resultaat.


Silver

Een Sulfaten en Parabenen vrije lijn voor blond haar, met een violet pigment en zwarte bessen extract dat blond haren neutraliseert. Deze lijn brengt glans en sterkte aan de haarstructuur. Ook deze lijn beschermd het haar tegen kleurverlies door UV-Straling.


 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram